Bericht schrijven >

  Hoi Patrick,

Afgelopen woensdag haalden wij ons reutje Bruce (inmiddels Ozzy) bij jullie op. Vanaf het eerste moment dat hij bij ons was doet hij het geweldig. Zoals je al aangaf kijkt hij eerst de kat uit de boom bij nieuwe mensen of dieren, en dat is voor ons huishouden helemaal prima. Hij went met de dag meer bij ons, wordt steeds brutaler naar ons en de twee katten in ons huis, maar we blijven duidelijk de grenzen aangeven en hij houdt zich hier prima aan. Hij heeft nu al door dat het niet de bedoeling is dat hij uit de kattenbakjes eet! Je merkt nu al dat het een heel leergierig hondje is waar we nu al enorm veel plezier van hebben. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen, zoals gezegd houden we zeker contact!

Edo en Sanne

Sanne en Edo Bouman
  Hoi Patrick, Franka en Eloy,
Het is nu 22-12-2013 18.30 uur en onze Jessy ligt heerlijk te slapen na heerlijk met haar gespeeld te hebben. Gisteren 21-12-2013 was het dan zover. Naar lang wachten mochten we onze Jessy bij jullie op komen halen. Toen we voor een tijd terug hoorden dat Anni dragend was waren we helemaal blij. Yes, we krijgen rond de kerst een pup! Tenminste als er maar genoeg teefjes geboren zouden worden want we hadden 3e keus. Toen jullie ons lieten weten dat er 4 teefjes en 4 reutjes geboren waren konden we ons geluk niet op. Vanaf het begin hebben we het opgroeien van de pups via de webcam kunnen volgen. Ontzettend leuk dat dit zo mogelijk was! Toen ze twee weken oud waren zijn we bij jullie een kijkje komen nemen. We vonden het fijn dat we altijd welkom waren en als er vragen waren we altijd bij jullie terecht konden en nog kunnen. Bedankt voor alles! We wensen jullie fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2014.

Groetjes uit Beneden-Leeuwen,

Peter en Suzanne

Peter en Suzanne
Hallo Patrick en familie ,

wij hebben de pups eerst een keer bezocht uiteraard en werden (ook eerder telefonisch al !) vriendelijk ontvangen door een bevlogen herder liefhebber.Ons werd verteld wat jij belangrijk vindt aan het naar jouw idee fokken met goede bloedlijnen en dat de honden voor meerdere doeleinden geschikt moeten zijn .De pup die wij een week later opgehaald hebben is door de kids omgenaamd naar Baloe (waar heb ik die naam eerder gezien ? ) Baloe is erg lief maar we hebben er onze handen vol aan , lief ,aanhankelijk erg nieuwsgierig en niet snel onder de indruk , maar ook erg bijterig en al een dominantje , doet al lelijk als het haar niet zint , dus daar zitten we bovenop , zoals jij al aangaf ! Voor eventuele toekomstige belangstellenden zeg ik ga zeker een kijkje nemen bij een volgend nestje , je wordt hartelijk ontvangen en voorgelicht , kennel ziet er goed uit en wat voor mij de doorslag gaf om een pup te nemen van Patrick is dat zowel de moederhond en de andere teef voor ons als volstrekt vreemden heel sociaal en lief waren en ook bij de kids voorzichtig !Terwijl het toch sporthonden zijn .

Patrick bedankt voor onze mooie pup en we houden contact , succes met je mooie kennel .

Groeten Robin en familie , poot van Baloe .

Robin , Ariena , Susan en Tim
hey,
een hele mooie kennel en supervriendelijke mensen!
en nogmaals bedankt voor jullie tijd en de info gisteren.

groetjes

tinne & frank
Hoi Eloy, zoals beloofd zou ik naar jullie pups kijken op de site! Wat zijn ze toch mooi! Leuke foto's, vooral die van ons bezoekje met de klas! Tot morgen Eloy! Groetjes

Juf Sanne
Mooie site succes Gr.Wiel

Wiel
weinig foto's van Amigo en Ante, jammer ;-)

the man on the moon
Toppie wat een mooie site, succes !!!

pascalle
Ondanks dat het een mechel site is, ziet het er toch goed uit jonguh

Michel
Hej Patje, wat een leuke site! De naam vind ik helemaal top. Kon dat meisje het maar zelf zien! Tot gauw. Gr. Thea

Thea


Bericht schrijven >